Menu
Your Cart

Bruis Hartjes

2 bruisharten lady million
Veel verkocht!
Merken: bruisharten lady million
Wanneer je van de parfum geur Lady Million houdt dan moet je deze bruisharten proberen. De bruisharten hebben een roze en gele kleur en geven de heerlijke geur van Lady Million af. De bruisharten beginnen direct met bruisen wanneer ze in aanraking komen met het warme badwater. ..
3,99
Excl. BTW:3,30
2 bruisharten met rozenblaadjes
Veel verkocht!
Merken: bruisharten met rozenblaadjes
Ben je op zoek naar een romantisch cadeau? Bestel dan deze 2 bruisharten met rozenblaadjes.De bruisharten geven de geur van rozen af en de gedroogde rozenblaadjes zullen gaan drijven op het water. De bruisharten beginnen direct te bruisen wanneer ze in aanraking komen met het warme badwater. ..
3,99
Excl. BTW:3,30
Merken: Roze zilver glitter
Een bruisbal in de vorm van een romantisch hartje. Een geweldig cadeau voor iedere vriendin! Dit roze hartje heeft als extra zilveren glitters die in het water gaan glinsteren..
3,99
Excl. BTW:3,30
Merken: bruisharten zilver & goud
2 bruisharten met zilver en gouden glitters. Perfect om als kerst cadeau weg te geven...
3,99
Excl. BTW:3,30
Bruishartje wit goud glitter
Veel verkocht!
Merken: Wit goud glitter
Een bruisbal in de vorm van een hart. En met een heerlijke vanille geur. Met als extra: Glitters! Deze glitters zullen los komen in het bad voor een heel leuk en speciaal effect. Het hartje gaat direct bruisen als hij in contact komt met water...
1,99
Excl. BTW:1,64
Merken: Wit zilver glitter
Een bruisbal in de vorm van een romantisch hartje. Een geweldig cadeau voor iedere vriendin! Dit witte hartje heeft als extra zilveren glitters die in het water gaan glinsteren..
1,99
Excl. BTW:1,64
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

Heerlijke Bruis Hartjes. Een super leuk romantisch cadeau, of natuurlijk gewoon voor jezelf.