Bad Cupcakes

WAT ZIJN BADCUPCAKES NU PRECIES?

In Nederland zijn ze nog maar weinig in de winkels te vinden. Maar badcupcakes zijn ontzettend leuk en lekker in bad. De cupcakes zien er soms precies uit als de eetbare cupcakes maar zijn te gebruiken in bad. Je kent waarschijnlijk de bruisballen wel voor in bad, deze bruizen als ze in aanraking komen met water. De Bad Cupcake geeft hetzelfde effect als deze in aanranking komt met water. 

Wat uniek is aan onze bad cupcakes is dat ook de Topping oplost in het water. Bij andere aanbieders van bad cupcakes is de topping vaak van andere producten gemaakt die je niet in bad kunt gebruiken en dus kun je niks met de leuke topping. Bij ons is dit niet het geval, wij maken alle badcupcakes met de hand en ook de topping is zo gemaakt dat je deze gewoon kunt gebruiken in het bad.

Handgemaakte Cupcakes

Zoals je kunt lezen in onze webwinkel worden alle badcupcakes volledig met de hand gemaakt. Ze worden niet machinaal in een fabriek gemaakt maar echt volledig met de hand gemaakt. We gebruiken voor het maken van de cupcakes enkel de beste Top kwaliteit producten. Hierdoor bruizen onze cupcakes ook extra veel in Bad. 

Om ervoor te zorgen dat er een heerlijke geur word verspreid voegen we ook heerlijke geurstoffen toen aan de bad cupcakes. Iedere soort cupcake heeft zijn eigen geur, denk bijvoorbeeld aan lavendel, rozemarijn,klaprozen of vanille. 

Appen met ons? Klik hier om te beginnen+31 85 130 32 32 img 1