Menu
Your Cart

Kerst cadeautjes

December onze feestmaand van het jaar. Pakjes avond ,cadeautjes onder de boom, Gezellig gourmetten met de familie, samen op de bank kijken naar de leukste kerst en sinterklaas films enz. Iedereen kijkt er naar uit.

Behoefte aan een origineel kerst of sinterklaas cadeau? Wij hebben het voor jou! Bij luxebadartikelen vind je de leukste en origineelste cadeaus. Met onze originele cadeaus wordt sinterklaas en kerst een stuk leuker. Elk jaar maar die badschuim en sokken ingepakt onder de boom gaat jou ook vervelen. Natuurlijk zijn we hier niet tegen , Maar wees eerlijk het wordt wel een beetje saai na een paar jaar. Wij hebben een ruim assortiment kerst en sinterklaas cadeautjes voor jou bij Luxebadartikelen. Zoek je een cadeau voor jouw moeder ,vader oma etc. Wij hebben voor ieder wat Wills. Onze kerstcadeautjes zijn allemaal bad gerelateerde artikelen. Van Bad parels tot luxe flessen wij hebben het. Ook hebben we cadeautjes beschikbaar die speciaal voor de kerst gemaakt zijn.

Kijk bijvoorbeeld naar ons kerstcadeau Bling, Het kerstcadeau bevat 1 fles gevuld met douche/ badschuim, 6 kleine bruishartjes en 1 kerst bal gevuld met 10 parels. Is dat niet leuk?
We hebben ook kerstballen gevuld met bruishartjes of bad parels. Onze bad parels zijn beschikbaar in verschillende kleuren en geuren. Zin aan een lekker ontspannen avondje in bad? Probeer dan onze bad parels of bruis artikelen. Naast onze bruishartjes hebben wij ook andere bruis artikelen.
Als je niet vaak in bad gaat maar wel in de douche hebben wij ook onze Red star fles beschikbaar.  De red star fles is een mooie rode fles met blingbling sterren erop. De fles is gevuld met douche/badschuim

Op onze site kunt u ze allemaal bekijken. Alle producten worden met uiterste zorg geselecteerd en zijn daardoor van zeer hoge kwaliteit. De bezorgtijd van ons is 1 dag. 

Luxebadartikelen wenst jou fijne feestdagen!