Menu
Your Cart

Mini bruisballen

Merken: 12 Mini Kersen
Dit zijn kleine tabletten die je kunt vergelijken met een bruisbal. De bruistablet verspreid een heerlijke geur en verkleurd het water wanneer je hem in bad doet. Deze mini bruistabletten zijn ook heel erg geschikt voor een voetenbadje als je avonds bijv. voor de televisie zit.  De cherry bruis..
6,00
Excl. BTW:4,96
Merken: 12 Mini Lavendel
Dit zijn kleine tabletten die je kunt vergelijken met een bruisbal. De bruistablet verspreid een heerlijke geur en verkleurd het water wanneer je hem in bad doet. Deze mini bruistabletten zijn ook heel erg geschikt voor een voetenbadje als je avonds bijv. voor de televisie zit.  De Lavender bru..
6,00
Excl. BTW:4,96
Merken: 12 Mini Bruisballen Rozen
Dit zijn kleine tabletten die je kunt vergelijken met een bruisbal. De bruistablet verspreid een heerlijke geur en verkleurd het water wanneer je hem in bad doet. Deze mini bruistabletten zijn ook heel erg geschikt voor een voetenbadje als je avonds bijv. voor de televisie zit.  De Rose bruista..
6,00
Excl. BTW:4,96
12 Mini bruisballen sinaasappel
Veel verkocht!
Merken: 12 Mini bruisballen sinaasappel
Dit zijn kleine tabletten die je kunt vergelijken met een bruisbal. De bruistablet verspreid een heerlijke geur en verkleurd het water wanneer je hem in bad doet. Deze mini bruistabletten zijn ook heel erg geschikt voor een voetenbadje als je avonds bijv. voor de televisie zit.  De Orange bruis..
4,84
Excl. BTW:4,00
Merken: 12 Mini Vanille
Dit zijn kleine tabletten die je kunt vergelijken met een bruisbal. De bruistablet verspreid een heerlijke geur en verkleurd het water wanneer je hem in bad doet. Deze mini bruistabletten zijn ook heel erg geschikt voor een voetenbadje als je avonds bijv. voor de televisie zit.  De Vanilla brui..
6,00
Excl. BTW:4,96
Merken: Kinder mix
Leuk pakket met kleine bruisballen in verschillende vormen en kleuren. In deze kindermix zitten 5 kleine bruisballen.De bruisballen zijn gemaakt zonder SLS. ..
5,95
Excl. BTW:4,92
Merken: Mega Bruisballen Pakket - 32 Bruisballen
Een pakket gevuld met maar liefst 32 mini bruisballen!GeurenRozenSinaasappelKersenBaby poeder..
17,95
Excl. BTW:14,83
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7