Menu
Your Cart

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken bad

Met een goed relatiegeschenk laat je zien dat je jouw klanten echt waardeert. Feestdagen als kerst of bepaalde evenementen zijn populaire momenten om een relatiegeschenk te geven. Omdat je op deze momenten zeker niet de enige bent die iets voor zijn relaties wil betekenen, is het heel belangrijk dat jouw geschenk eruit springt door zijn originaliteit of leuke verwijzing naar jouw doelgroep. Bedenk daarom van tevoren of degene aan wie je een cadeau wilt geven, hier wel of niet op zit te wachten. Medewerkers van een beautysalon maak je bijvoorbeeld blijer met een tripje naar een Spa of een heerlijk pakket voor in bad dan met cadeaubonnen van de Gamma. Hebben jouw relaties iets met persoonlijke verzorging en beauty? Dan worden lekkere verzorgingsproducten voor in bad zeker gewaardeerd. Ook als je relaties in een andere sector werken – badproducten blijven een universeel geliefd product. Wie maakt er niet graag een ontspannend momentje met voor zichzelf vrij?

Smeltende rozen

Dat je met bloemen heel veel mensen blij maakt, is algemeen bekend. Iets origineler zijn de bijzondere rozenboeketten van Luxebadartikelen.nl. Op het eerste gezicht lijkt het alsof je hier te maken hebt met een normaal bloemenboeket in de vorm van een hart (flower big heart in rood of roze). Kijk echter iets aandachtiger en je ziet dat de 24 rozen smelten als ze in aanraking met water komen en een heerlijke geur verspreiden. De Flower Heart is ook verkrijgbaar met 3 rozen en als je het iets soberder aanpakt, heb je ook nog de Pink Roze en Red Roze voor een eenmalige badsessie.

Bruisende boeketten

Hou je niet zo van rozen? Er zijn gelukkig ook nog andere bruisende boeketten (zonder rozen) in de aanbieding die er heel realistisch uitzien. De Soap Flower Basket is een schattig mandje die wederom bestaat uit bloemen die in bad een heerlijk geurende smeltende massa worden.

Bad bom

Met een bad bruisbal maak je veel mensen blij. Als je kiest voor bruisballen die zijn geïnspireerd door alcoholische drankjes, sla je gelijk twee vliegen in één klap. Check de Bath Bomb Piña Colada, Gin & Tonic, Margarita, Mojito of Martini voor een onvergetelijk bad spektakel – met bubbels.

Luxe flessen

Raak jij ook altijd enigszins teleurgesteld in de plastic flesjes met douchegel of shampoo, die minder mooi staan in je badkamer? Met luxe flessen als Bottle Dark Feathers, Bottle Feathers, Bottle Heart, Bottle Pink Brush of Bottle Rosé hoeft dit niet langer een probleem te zijn. Deze prachtige flessen zijn gegarandeerd een echte eyecatcher in je badkamer. Je haalt ze nu met inhoud, gevuld met heerlijke douchegel of badschuim. In het hangertje van veel flessen kun je eventueel ook een foto doen om je badkamer een iets persoonlijkere touch te geven.